Algemeen

Ik wil een proefversie aanvragen.

Om gebruik te kunnen maken van een tijdelijke proefversie hebben wij enkele gegevens van u nodig. U kunt contact opnemen met onze support afdeling. Gebruik daarvoor ons formulier of de gegevens op onze contactpagina.

Ik zou graag meer informatie willen over de oplossingen die Efice aanbiedt.

Op het tabblad oplossingen ziet u een overzicht van de aangeboden oplossingen verdeeld in; oplossingen voor op zee, aan de wal en voor overheden. Elke oplossing is voorzien van een gedetailleerde omschrijving. Wenst u echter verdere informatie van een van onze oplossingen, neem dan contact met ons op, gebruik daarvoor ons formulier of de gegevens op onze contactpagina.

Ik zou graag een afspraak willen maken voor een zakelijke afspraak.

Zoals u op meerdere plekken op onze website kunt zien hebben wij diverse bedrijven in onze clieantaine. Om ons te kunnen voorbereiden op een mogelijke afspraak, vragen wij u een mail te sturen. Gebruik daarvoor ons mail formulier of de gegevens op onze contactpagina.

Ik werk voor een overheid en zou graag een afspraak willen maken.

Wij zijn bekend met het werken voor overheden en overheidsinstanties. Om ons te kunnen voorbereiden om een mogelijke afspraak, vragen wij u een mail te sturen. Gebruik daarvoor ons mail formulier of de gegevens op onze contactpagina.

Hoe gaat EFICE om met de privacy van de klanten?

EFICE houdt zich aan de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wetgeving. Onze producten worden dan ook ontworpen met inachtneming van deze wetgeving.

Ik wil als bedrijf een abonnement aanvragen voor het M-Catch portaal.

Wanneer u gebruikt maakt van het E-Catch/M-Catch logboek, heeft u automatische toegang tot het M-Catch portaal voor uw schip. Bent u in bezit van meerdere schepen en en wenst u deze ook toe te voegen aan uw M-Catch account, dan kunt u contact opnemen met onze support medewerkers voor verdere afhandeling. Voor reders met meerdere schepen bestaat er het reders + abonnement. Voor meer informatie over het reders + abonnement kunt u contact opnemen met onze support afdeling.

Zijn de Efice logboeken te gebruiken in de Noorse zone?

Zowel het Efice E-Catch logboek als het Efice M-Catch logboek is te gebruiken in de Noorse wateren. Op deze pagina kunt u de handleiding downloaden voor de Noorse zone.