Klanten

Ik heb een probleem met mijn E-Catch logboek, wat nu?

U kunt 24/7 contact opnemen met het E-Catch support team. Gebruik daarvoor de gegevens of het formulier op de contactpagina.

Ik wil de rechten op het M-Catch portaal voor mijn personeel aanpassen.

Om de rechten van uw personeel aan te passen in het M-Catch account, kunt u contact opnemen met onze support afdeling. Gebruik daarvoor de gegevens of het formulier op de contactpagina.

Is het mogelijk om een schip toe te voegen aan mijn M-Catch account?

Dit is mogelijk, mits u toestemming heeft van de schipper/eigenaar van het schip. U kunt de aanvraag om een schip toe te voegen aan uw M-Catch account mailen. Gebruik hiervoor het formulier op de contactpagina.

Ik heb nog geen M-Catch account, waar kan ik deze aanvragen?

Mail ons via het formulier op de contactpagina. Zorg ervoor dat in uw aanvraag de gegevens van uw schip vermeld zijn. Eén van onze support medewerkers neemt contact met u op om de aanvraag verder met u af te handelen.

Ik heb een aanmerking op mijn factuur.

Voor op-of aanmerkingen over u factuur kunt u naar ons mailen. Gebruik hiervoor het formulier op de contactpagina.

Ik wil mijn E-Catch abonnement opzeggen.

Uw logboek licentie wordt éénmalig, aan het eind van het jaar uitgegeven voor het komende jaar. Voordat uw abonnement wordt verlengt ontvangt u een brief met de aankondiging dat het abonnement wordt verlengt, als u dit niet wenst kun u dit doorgeven. Uw opzegging kunt u doorgeven via ons contactformulier.

Ik heb mijn schip verkocht, wat nu?

Uw logboek licentie moet overgezet worden. Heeft u zelf ook een nieuw schip gekocht, dan kan de licentie overgezet worden op het nieuwe schip. Zo niet, dan kan de licentie eventueel overgezet worden naar de nieuwe eigenaar. U kunt contact opnemen met onze support om de gegevens door te geven.